farmcbd.sk
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 15 € a máte dopravu ZADARMO
Novinky
16.11.2021
Časté otázky o CBD
1. Čo je CBD?   Pod skratkou CBD sa ukrýva látka cannabidiol. Je jednou zo stoviek esenciálnych zložiek konopy siatej (Cannabis sativa) (1), ktorá s... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Blog
Fajčenie CBD kvetov. Účinky a dôležité informácie
23.02.2022
Fajčenie CBD kvetov. Účinky a dôležité informácie
CBD môžete do tela prijímať rôznymi spôsobmi - konzumáciou CBD oleja, tinktúry, čaju, alebo vaporizáciou či fajčením. Práve fajčením sa budeme zaobera... čítať celé
Predaj CBD na Slovensku. !! Aktuálne informácie !! + legislatíva
16.02.2022
Predaj CBD na Slovensku. !! Aktuálne informácie !! + legislatíva
CBD zažíva na Slovensku veľkolepý rozkvet. Na trhu sa objavilo množstvo značiek, ktoré ponúkajú rôzne formy CBD - od olejov pre ľudí a zvieratá cez kv... čítať celé
Zobraziť všetky články
Recenzie
Recenzie
5.0
 
9 recenzií
Napísať recenziu
Peter Zemko
 
pred 2 mesiacmi
Skvelá cena, výborne produkty a veľmi seriózny prístup ☝👍
Zverejnené na
Google
  1. Úvod
  2. Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely realizácie objednávky - vzor

 

  1. Udeľujete týmto súhlas CBD Business s. r. o., so sídlom Betliarska 22, IČO 53614313, zapísaná v Obchodný register Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 153464/B (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko;

  • emailovú adresu; 

  • telefónne číslo;

  • adresu bydliska.

 

  1. Meno, priezvisko, emailová adresa, telefónne číslo a adresa bydliska budú spracované za účelom:

    1. realizácie objednávky

    2. zaradenia do databázy pre zasielanie online obchodných oznámení. 

    3. zriadenia a administrácie užívateľského účtu.

    4. marketingového spracovania vašich nákupných preferencií.

    5. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 2 rokov a to za účelom 

    1. zasielania obchodných oznámení, ak túto dobu nepredĺžite.

    2. zaradenia do databázy pre zasielanie tlačených obchodných oznámení a katalógov ponúk, ak túto dobu nepredĺžite.

    3. zriadenia a administrácie užívateľského účtu, ak túto dobu nepredĺžite.

    4. marketingového spracovania vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite.

    5. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní, ak túto dobu nepredĺžite.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia: 

    1. Poskytovateľ softvéru eshop-rychlo.sk

  1. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

 

  1. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

  2. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to napríklad úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu, zaslaním listu, emailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení. 

 

  1. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,

  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,

  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,

  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.




Novinky z nášho blogu

Fajčenie CBD kvetov. Účinky a dôležité informácie
23.02.2022
Fajčenie CBD kvetov. Účinky a dôležité informácie
CBD môžete do tela prijímať rôznymi spôsobmi - konzumáciou CBD oleja, tinktúry, čaju, alebo vaporizáciou či fajčením. Práve fajčením sa budeme zaobera... čítať celé
Predaj CBD na Slovensku. !! Aktuálne informácie !! + legislatíva
16.02.2022
Predaj CBD na Slovensku. !! Aktuálne informácie !! + legislatíva
CBD zažíva na Slovensku veľkolepý rozkvet. Na trhu sa objavilo množstvo značiek, ktoré ponúkajú rôzne formy CBD - od olejov pre ľudí a zvieratá cez kv... čítať celé
Kde nás nájdete

CBD Business s. r. o.

Betliarska 22

Bratislava - Petržalka 85107

Kontakty
(Po-Pia, 8-20 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk